Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, Borgerhout

8 maart gooien Loes&Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. De eerste lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de Ardennen, krokant gebakken zuurdesem-speltpizza’s, rokerig vlees uit de houtoven, … Alles waar we zelf zin in hebben schotelen we ook jullie voor; elke dag vers in onze keuken of houtoven bereid. Gecombineerd met een glas natuurlijke wijn of huisgebrouwen kefir en een dikke snee zuurdesembrood stel je zelf je maaltijd samen uit de lijst kleine gerechten.

Voor de kleintjes blijft er de bekende formule met een kleine pizza en eventueel een dessertje voor de zoete goesting.

**

Onze producten komen zoveel mogelijk van lokale en biologische leveranciers, zo komen onze groenten bijvoorbeeld van Ons Logisch Voedsel en de Baarbeekhoeve en het vlees van De Groene Boerderij. Al ons brood, pickles, crackers, pasata en gebak zijn met veel liefde in huis gemaakt.

 

Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00u – 21.00u | cash only

Reserveren ENKEL telefonisch bij Loes op: 0489 272 464 (di – vrij 10u – 17u) of per mail op info@loesenkrikke.be