20 JANUARI t.e.m. 26 FEBRUARI 2016 

Heerlijke flinterdunne pizza’s uit de houtoven!

Onze flinterdunne pizza’s van 100% speltbloem worden met veel zorg bereid in onze traditionele houtoven. Voor de toppings kiezen we seizoensgebonden producten van bij lokale boeren.

Het spreekt voor zich dat we opnieuw een originele wijnkaart aanbieden, met de nadruk op natuurlijke, ongefilterde wijnen, geslecteerd door wijnconsulent Steve Bette.

Bij het aperitief, bubbels, streekbiertjes of een fris glas wijn, serveren we een aantal huisbereide hapjes en charcuterie uit Vencimont.  En uiteraard zal een selectie desserts niet ontbreken.

WOENSDAG, DONDERDAG EN VRIJDAG  keuken 18u -21u / CASH ONLY

RESERVEREN:  ENKEL telefonisch bij Sofie op 0485 18 23 39

LOES & KRIKKE @Colonia

Congressstraat 42/101

2060 Antwerpen

www.loesenkrikke.be

https://www.facebook.com/LoesenKrikke/