Show Menu

Food Revolution Day

Samen met Regula van Miss Foodwise organiseerden wij voor ‘Food Revolution Day‘ een workshop kaas maken en pizza bakken in onze zaal in Colonia.
Het was een erg fijne dag met een super toffe klas 11 jarigen die graag bijleerden. ‘Food Revolution Day’ is een globaal evenement dat het leven is ingeroepen door de Britse chef Jamie Oliver die in het verleden reeds veel gedaan heeft om de kwaliteit van de voeding in scholen te verbeteren. Ook engageerde hij zich om met zijn ‘Ministry of food’ gratis kooklessen te geven aan zij die het niet kunnen betalen en graag willen leren. ‘Food Revolution Day’ is een dag die gemarkeerd wordt door iedereen in de wereld aan het koken te krijgen en te sensibiliseren over goede gezonde voeding. Daar steken wij en Miss Foodwise graag onze handen voor uit!

foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1387 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1932 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1896 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1887 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1691 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1653 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1600 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1511 foodrev-missfoodwise-regula-ysewijn-1557