Show Menu

Opnieuw Pizza restaurant!

Jihaa, het is weer zover, PIZZA’s ! Vanaf 20 januari stoken we het vuur in onze houtoven heet, rollen we het pizzadeeg uit en draaien we de flessen passata open die we deze zomer inmaakten. Laat je verbazen door een pizza met witloof, wilde paddestoelen of sardienen! Nog tot 26 februari toveren we smaakvolle, flinterdunne…

Read more

Happy 2016!

20 JANUARI t.e.m. 26 FEBRUARI 2016  Heerlijke flinterdunne pizza’s uit de houtoven! Onze flinterdunne pizza’s van 100% speltbloem worden met veel zorg bereid in onze traditionele houtoven. Voor de toppings kiezen we seizoensgebonden producten van bij lokale boeren. Het spreekt voor zich dat we opnieuw een originele wijnkaart aanbieden, met de nadruk op natuurlijke, ongefilterde…

Read more

Soiree Chevalier bij Loes en Krikke 28 maart

De dames van Hotel Chevalier inviteren u in onze Colonia. Wees erg welkom! Op 28 maart organiseren we onze tweede Soiree Chevalier! Na een eerste succesvolle try-out in Gent nodigen we jullie deze keer graag uit in Antwerpen. We garanderen er opnieuw een gezellige avond van te maken op een leuke locatie. Wij zorgen voor…

Read more

Winter resto verlengd tot 3 april!

Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00u – 21.00u | sluiting restaurant 23u Reserveren: t. 0489 272 464 of  info@loesenkrikke.be (indien u per mail reserveert is uw reservatie pas geldig na een bevestiging van Loes & Krikke) Volg ook onze Facebook pagina @LoesenKrikkeTraiteur om data te weten en om het wekelijkse menu te raadplegen!…

Read more

Winter restaurant tot 13 maart

Dit keer weer met een heerlijk drie of vier gangen menu, samengesteld uit eerlijke seizoensproducten, groenten en vlees altijd van een goede herkomst. Het product is erg belangrijk voor ons en wij steunen graag locale boeren. Brood, flatbread en crackers komen steeds uit onze eigen hout oven!! 37 euro voor 3 gangen —-  49 euro voor 4…

Read more