Show Menu

Soiree Chevalier bij Loes en Krikke 28 maart

De dames van Hotel Chevalier inviteren u in onze Colonia. Wees erg welkom! Op 28 maart organiseren we onze tweede Soiree Chevalier! Na een eerste succesvolle try-out in Gent nodigen we jullie deze keer graag uit in Antwerpen. We garanderen er opnieuw een gezellige avond van te maken op een leuke locatie. Wij zorgen voor…

Read more

Winter resto verlengd tot 3 april!

Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00u – 21.00u | sluiting restaurant 23u Reserveren: t. 0489 272 464 of  info@loesenkrikke.be (indien u per mail reserveert is uw reservatie pas geldig na een bevestiging van Loes & Krikke) Volg ook onze Facebook pagina @LoesenKrikkeTraiteur om data te weten en om het wekelijkse menu te raadplegen!…

Read more

Winter restaurant tot 13 maart

Dit keer weer met een heerlijk drie of vier gangen menu, samengesteld uit eerlijke seizoensproducten, groenten en vlees altijd van een goede herkomst. Het product is erg belangrijk voor ons en wij steunen graag locale boeren. Brood, flatbread en crackers komen steeds uit onze eigen hout oven!! 37 euro voor 3 gangen —-  49 euro voor 4…

Read more

Amuse Geuze foodpairing

Afgelopen weekend verzorgen wij drie avonden foodpairing voor het event Amuse-Geuze. Enkele heerlijke Ambachtelijke Geuzes en Lambic bieren passeerden de revue. Wij stelden een menu samen om deze mooie smaken van het bier te complementeren. Kijk even mee wat we te drinken en te eten gaven: Lambiek 18 maanden – Boon Beschrijving: 18 maanden oude…

Read more

Asado feest

Tijdens de zomer verzorgden wij een Asado feest voor een klant. Asado is een Argentijnse manier van vlees te roosteren voor een open vuur. Wij trokken naar Zeeuws Vlaanderen waar de hardnekkige wind ervoor zorgde dat we zeker geen moeite hadden om het vuur loeiend te houden. Wij kookten ook een lekkere grote pan zeevruchten en…

Read more