Read more
Vanaf 22 mei terug pizza restaurant!
Back by popular demand! Het tijdelijk pizza restaurant is terug! Vanaf 22 mei, wo-do-vrij, enkel s’avonds want tijdens de dag verwelkomen we jullie graag op het Laar in onze nieuwe lunch bar!!Read more
EXPRESS onze koffiebar op het Laar is open!
Laar 10 2140 Borgerhout Open ma-vrijdag 8u00 – 17u00 Zaterdag, zon en feestdagen gesloten volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van events!!Read more
Soiree Chevalier bij Loes en Krikke 28 maart
De dames van Hotel Chevalier inviteren u in onze Colonia. Wees erg welkom! Op 28 maart organiseren we onze tweede Soiree Chevalier! Na een eerste succesvolle try-out in Gent nodigen we jullie deze keer graag uit in Antwerpen. We garanderen er opnieuw een gezellige avond van te maken op een leuke locatie. Wij zorgen voor…Read more
Winter resto verlengd tot 3 april!
Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00u – 21.00u | sluiting restaurant 23u Reserveren: t. 0489 272 464 of info@loesenkrikke.be (indien u per mail reserveert is uw reservatie pas geldig na een bevestiging van Loes & Krikke) Volg ook onze Facebook pagina @LoesenKrikkeTraiteur om data te weten en om het wekelijkse menu te raadplegen!…Read more
Winter restaurant tot 13 maart
Dit keer weer met een heerlijk drie of vier gangen menu, samengesteld uit eerlijke seizoensproducten, groenten en vlees altijd van een goede herkomst. Het product is erg belangrijk voor ons en wij steunen graag locale boeren. Brood, flatbread en crackers komen steeds uit onze eigen hout oven!! 37 euro voor 3 gangen —- 49 euro voor 4…Read more
Amuse Geuze foodpairing
Afgelopen weekend verzorgen wij drie avonden foodpairing voor het event Amuse-Geuze. Enkele heerlijke Ambachtelijke Geuzes en Lambic bieren passeerden de revue. Wij stelden een menu samen om deze mooie smaken van het bier te complementeren. Kijk even mee wat we te drinken en te eten gaven: Lambiek 18 maanden – Boon Beschrijving: 18 maanden oude…Read more
Asado feest
Tijdens de zomer verzorgden wij een Asado feest voor een klant. Asado is een Argentijnse manier van vlees te roosteren voor een open vuur. Wij trokken naar Zeeuws Vlaanderen waar de hardnekkige wind ervoor zorgde dat we zeker geen moeite hadden om het vuur loeiend te houden. Wij kookten ook een lekkere grote pan zeevruchten en…Read more
Pizza restaurant van 8 oktober tot en met 12 december!
Het is weer zover, en deze keer tot in december!! Menu volgt nog!Read more