Show Menu
Featured

Menu

BIJ HET APERITIEF – OM TE DELEN Veggi dip met speltcrackers – €8 Zeevruchten – €11 Kroketjes:  3 stuks – €8  –  5 stuks – €13 Charcuterie – €13 Paté en croute – €13 *** A LA CARTE – BORDJES OM TE DELEN Skrei – haverwortel – spinazie – €18 Pasta – topinambour – pecorino…

Read more

Featured

HERFST RESTAURANT 7/11 t.e.m 14/12/18

4 GANGENMENU VAN HET SEIZOEN Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.30u – 21.30u | cash + bancontact app! RESERVEREN ENKEL TELEFONISCH BIJ LOES OP: 0489 272 464 (di – vrij 10u – 18u) of per mail op info@loesenkrikke.be   Congressstraat 42/101 – 2060 Antwerpen www.loesenkrikke.be

Read more

Featured

8/11/17 tot en met 22/12/17 seizoensrestaurant

Op 8 november gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Seizoensgroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de Ardennen, krokant gebakken zuurdesem-speltpizza’s, rokerig vlees uit de houtoven… Alles waar…

Read more

Featured

7/06/17 tot en met 14/07/17 seizoensrestaurant

Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, 2060 Antwerpen Op 7 juni gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie…

Read more

PIZZA RESTAURANT

24/4 tot en met 24/5/2019 PIZZA RESTAURANT Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag van 18.00u – 21.30u u hoeft enkel te reserveren vanaf 8 personen Tel: 0489 272 464 of per mail op info@loesenkrikke.be Onze pizza is gemaakt van traag gerezen spelt deeg en daardoor vol van smaak!

Read more

Seizoensrestaurant 8/03/17 tot en met 7/04/17

Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, Borgerhout 8 maart gooien Loes&Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. De eerste lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de…

Read more