Show Menu
Featured

8/11/17 tot en met 22/12/17 seizoensrestaurant

Op 8 november gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Seizoensgroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de Ardennen, krokant gebakken zuurdesem-speltpizza’s, rokerig vlees uit de houtoven… Alles waar…

Read more

Featured

7/06/17 tot en met 14/07/17 seizoensrestaurant

Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, 2060 Antwerpen Op 7 juni gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie…

Read more

Seizoensrestaurant 8/03/17 tot en met 7/04/17

Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, Borgerhout 8 maart gooien Loes&Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. De eerste lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de…

Read more

Opnieuw Pizza restaurant!

Jihaa, het is weer zover, PIZZA’s ! Vanaf 20 januari stoken we het vuur in onze houtoven heet, rollen we het pizzadeeg uit en draaien we de flessen passata open die we deze zomer inmaakten. Laat je verbazen door een pizza met witloof, wilde paddestoelen of sardienen! Nog tot 26 februari toveren we smaakvolle, flinterdunne…

Read more

Happy 2016!

20 JANUARI t.e.m. 26 FEBRUARI 2016  Heerlijke flinterdunne pizza’s uit de houtoven! Onze flinterdunne pizza’s van 100% speltbloem worden met veel zorg bereid in onze traditionele houtoven. Voor de toppings kiezen we seizoensgebonden producten van bij lokale boeren. Het spreekt voor zich dat we opnieuw een originele wijnkaart aanbieden, met de nadruk op natuurlijke, ongefilterde…

Read more