Op 8 november gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Seizoensgroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de Ardennen, krokant gebakken zuurdesem-speltpizza’s, rokerig vlees uit de houtoven… Alles waar we zelf zin in hebben schotelen we ook jullie voor, dagelijks vers in onze keuken of houtoven bereid. Gecombineerd met een glas natuurlijke wijn of huisgebrouwen kefir en een dikke snee zuurdesembrood, stel je zelf je maaltijd samen uit de lijst kleine gerechten.

Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag
van 18.30u – 21.30u | cash only

Reserveren ENKEL telefonisch bij Loes op: 0489 272 464 (di – vrij 10u – 17u) of per mail op info@loesenkrikke.be

Congressstraat 42/101 – 2060 Antwerpen
www.loesenkrikke.be