Loes & Krikke zijn terug met een tijdelijke resto in Colonia, 2060 Antwerpen

Op 7 juni gooien Loes & Krikke de deuren van Colonia weer open voor het grote publiek. Deze editie laat je je verrassen door de dagelijks wisselende seizoengerechten om te delen met je tafelgenoten. Lentegroenten in al hun eenvoud, zorgvuldig gerijpte charcuterie uit de Ardennen, krokant gebakken zuurdesem-speltpizza’s, rokerig vlees uit de houtoven… Alles waar we zelf zin in hebben schotelen we ook jullie voor, dagelijks vers in onze keuken of houtoven bereid. Gecombineerd met een glas natuurlijke wijn of huisgebrouwen kefir en een dikke snee zuurdesembrood, stel je zelf je maaltijd samen uit de lijst kleine gerechten.

Loes en Krikke Seizoensrestaurant

Keuken open op woensdag, donderdag en vrijdag

van 18.00u – 21.30u | cash only

Reserveren ENKEL telefonisch

bij Loes op: 0489 272 464 (di – vrij 10u – 17u) of

per mail op info@loesenkrikke.be

Visie

Onze producten komen waar mogelijk van lokale en biologische leveranciers. Groenten halen we bij Ons Logisch Voedsel en de Baarbeekhoeve en we oogsten ook zelf op het veld van Comdacum. Vlees komt van De Groene Boerderij. Brood, pickles, crackers, passata en gebak worden met veel liefde in huis gemaakt.